Nyheder

Nyheder

April 2017

Vi fjerner kælderlugten i DR TV udsendelsen “I hus til halsen”

 

Sommeren 2015 blev SolarVenti kontaktet af DR TV, som arbejdede på udsendelsen “I hus til halsen”, hvor de hjælper et ungt par med at sælge deres hus. Huset er i fin stand, men den dårlige kælderlugt, som endda har sneget sig op i stueetagen, skræmmer potentielle købere væk.

 

Der sættes et SolarVenti anlæg op for dem og allerede ved genbesøget er lugten næsten helt forsvundet – og det alene pga. SolarVenti, helt uden omfangsdræn.

 

 

Marts 2017

SolarVenti til havs!

 

Hals Barre Fyr, der ligger fem sømil øst for Hals i Nordjylland, gennemgik fra 2013 og frem en omfattende renovering – både udvendig og indvendig.

 

Dengang Hals Barre Fyr blev oprettet i 1912, erstattede det et fyrskib. Fyret blev oprettet med kamre, kabys og opholdsstue til fyrpersonalet, samt maskinrum, hvor en generator producerede varme og el.

 

I dag er det for dyrt med bemanding på den lille ø, og fyrpersonalet skulle begrænses til en vederlagslønnet fyrpasser, som bor i Hals.

 

Oliefyret skulle fjernes og erstattes med fotoelektriske solceller til at forsyne lampen med strøm, og bygningen skulle repareres.

 

I praksis viste det sig dog hurtigt at fjernelsen af oliefyret medførte store fugtproblemer i bygningen og installationer.

 

Og hvordan løser man fugtproblemer på en lille øde ø?

 

– Med fire specialproducerede SolarVenti luftsolfangere, selvfølgelig, og de er nu anbragt rundt om de fotoelektriske solceller, som det ses på billedet.

 

Så er alt på det tørre.

Samson Trading ApS

 

Torebyvej 23B

DK-4891 Toreby L

 

CVR nr. : 39 00 22 99

 

T: +45 7220 7012

 

E: mail@solarventicenter-oest.dk