Kunderne siger

Kunderne siger

Kunderne siger

 

 

Jeg købte en SV20 luftsolfanger, som bare er sagen. Investeringen har virkelig kunne betale sig. Kælderlugten er forsvundet, og det er betydeligt mere tørt og behageligt nede i kælderen. Jeg har papkasser og andet stående dernede, og det er alt sammen knastørt. Jeg kan varmt anbefale anlægget, og jeg ser frem til de kommende mange år med SolarVenti anlægget.

 

Anker Svendsen, Kjellerup

 

 

 

Jeg er utrolig tilfreds med min SolarVenti og kan roligt anbefale den: Det har været min bedste investering i huset! Før i tiden havde jeg en fugtig kælder, hvor der ofte lugtede ubehageligt og muggent. Den ubehagelige lugt er forsvundet i dag. Det jeg står tilbage med er en fuldstændig tør kælder med dejlig frisk luft. Nu kan jeg tørre mit vasketøj i kælderen uden lugtgener - samtidig tørrer det meget hurtigere end før. Duften af rent vasketøj møder mig, når jeg kommer derned i dag.

 

Niels Rasmussen, Tarm

 

 

 

Vores problemer med fugt i kælderen har altid været værst om sommeren. Det skyldes, at grundvandet står højt hos os, og så snart der bliver varmt, begynder fugten at trænge op i kælderen. Når man kom ned i kælderen, lugtede det derfor ofte meget fugtigt og klamt.

 

Efter at vi fik installeret en SolarVenti SV14 har vi fået en god luftgennemstømning i kælderen - så luften derned er blevet meget mere frisk. Så snart solen skinner det mindste starter SolarVenti´en. Vi har været utroligt tilfredse med anlægget.

 

 

 

Linda Henriksen, Glostrup

Samson Trading ApS

 

Torebyvej 23B

DK-4891 Toreby L

 

CVR nr. : 39 00 22 99

 

T: +45 7220 7012

 

E: mail@solarventicenter-oest.dk